Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μέτωπο Παναθηναϊκού-ΑΕΚ: Κακώς ξεκινά το πρωτάθλημα!

Τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μάλλον..δεν τους ρώτησε κανείς για το αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εξέδωσαν και οι δύο ανακοινώσεις διαμαρτυρίας!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

Παρόμοια ανακοίνωση και η ΑΕΚ, η οποία εκφράζει επίσης την απορία της πως ουδέποτε ενημερώθηκε για την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Superleague (;), τόσο σχετικά με την διαδικασία αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, μετά την απόφαση υποβιβασμού τους, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος.Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ενημερώθηκε για την ανακοίνωση αυτή και το περιεχόμενο της και βεβαίως δεν μπορεί να συνυπογράψει μια τέτοια πρόταση, η οποία θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και να εγκριθεί από το σύνολο των μελών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα