Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πηλαδάκης:"Πείτε το πως δεν μας γουστάρετε στη Σούπερ Λιγκ!"

Καυστικός για την ΕΠΟ ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η Λάρισα θα αγωνιστεί στη Super League και μόνο αν κάποιοι δεν τη θέλουν στη μεγάλη κατηγορία, δεν θα γίνει αυτό.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», μίλησε o Κώστας Πηλαδάκης εκφράζοντας τη σιγουριά του πως η Λάρισα θα παίξει Σούπερ Λιγκ, όσο και αν κάποιοι δεν τους γουστάρουν όπως είπε χαρακτηριστικά!
"Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό στη Super League. Εγώ το έχω αποδείξει ότι δεν σκέφτομαι με σκοπιμότητες. Γουστάρω για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει αύριο και να περάσει στην επόμενη φάση. Τελικά τι θέλουν ομάδες αδύναμες που θα πέσουν σίγουρα ή ομάδες σαν εμάς και τις Σέρρες ανταγωνιστικές; Στο τέλος δεν θα βλέπουμε ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά την Άρσεναλ, τη Μπάγερν και τη Λίβερπουλ. Για την εκδίκαση της υπόθεσης στις 4 Οκτωβρίου, τόνισε: «Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Τα σενάρια είναι πολλά. Ας υποθέσουμε ότι δικαιωνόμαστε στο διαιτητικό δικαστήριο. Μετά πρέπει να επιστρέψουμε στη δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων».
Τέλος, για τα στημένα, είπε: «Εγώ δεν έχω τίποτα με τις ομάδες που εμπλέκονται. Δεν θέλω να πάει κάποιος φυλακή. Θέλω να φύγουν οι παράγοντες που βλάπτουν το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα