Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αθωώθηκε ο Διαγόρας!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League να τιμωρεί ομάδες και την Επιτροπή Εφέσεων να τις αθωώνει!
Έτσι και ο Διαγόρας, ενώ είχε τιμωρηθεί αρχικά με υποβιβασμό για το στημένο ματς με την Ηλιούπολη, αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων! Με την αιτιολογία πως η Ηλιούπολη έστησε μόνη της το παιχνίδι!Απαλλάχτηκαν επίσης Ρουτζιέρης, Πουλόπουλος,Χρυσοχοϊδης, ενώ ο διαιτητής Σέγκος παραπέμφθηκε στην ΚΕΔ...Η απόφαση πρέπει να πούμε άφησε εμβρόντητους τους περισσότερους στην ΕΠΟ και όχι μόνο, καθώς το κατηγορητήριο της ομάδας της Ρόδου ήταν ιδιαίτερα βαρύ!Η απόφαση:

"Συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ Διαγόρας, του προέδρου Δ. Λερογιάννη, του μεγαλομετόχου Κ. Χρυσοχοΐδη, του προπονητή Π. Ρουτζιέρη, του ποδοσφαιριστή Γ. Πουλόπουλου και του διαιτητή Γ. Σέγκου κατά της υπ΄ αριθμόν 305/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής, με την υπ΄ αριθμόν 207/14-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία τις εφέσεις. Εξαφανίζει τις δια αυτών προσβαλλομένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Κηρύσσεται αναρμόδια προς εκδίκαση της έφεσης του διαιτητή Γ. Σέγκου και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Απαλλάσσει τους λοιπούς εκκαλούντες των αποδοθέντων σ΄αυτούς πειθαρχικών παραπτωμάτων".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα