Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πρόστιμο ΕΠΟ σε Ηρακλή, Ιωνικό, επειδή..τους έκραζαν!

Πρόστιμα έριξε η ΕΠΟ σε Ηρακλή και Ιωνικό και στους πρώην προέδρους τους (Παντέλη και Χαραλαμπίδη), επειδή τόλμησαν να...αμφισβητήσουν την αξιοπιστία και την εντιμότητά της! Η "καθάρια σαν τα κρυστάλλινα νερά" ΕΠΟ δεν δέχεται κουβέντα για το ακέραιο των χαρακτήρων των μελών που την απαρτίζουν, και όποιος εκφραστεί περί το αντίθετο..πληρώνει και από πάνω! Έτσι Ηρακλής και Ιωνικός καλούνται να πληρώσουν από ένα πεντοχιλιαράκι, επειδή τα"έχωσαν" και οι δύο στην ΕΠΟ, για τις απίστευτες αποφάσεις του καλοκαιριού, που έχουν οδηγήσει και τις δύο ομάδες στα πρόθυρα της διάλυσης και στη Δ Εθνική..!Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ:

"Με την υπ΄αριθμ. 294/24-11-2011 απόφασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κηρύσσει τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ, πρόεδρο του ΔΣ της ΗΡΑΚΛΗΣ και την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει 1) στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και 2) στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Με την υπ΄αριθμ. 293/24-11-2011 απόφασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κηρύσσει τον ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, πρόεδρο της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ και την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει 1) στον ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και 2) στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα