Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μπιτσαξής: "Επιτροπή Αφέσεων της ΕΠΟ"!

Στη "Δίκη"στο ΣΚΑΙ μίλησε ο ΓΓΑ Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής, και για πρώτη φορά ομολόγησε πωε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν στην αλήθεια Επιτροπή Αφέσεων(Αθωώσεων!).Επίσης ο Μπιτσαξής τόνισε πως οι"μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την πλήρωσαν, όμως υπάρχουν ακόμα διώξεις σε εκκρεμότητα...
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

« Δεν επήλθε πλήρης εξυγίανση, αλλά έγινε κάτι. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίως μπορεί να πει κάποιος ότι έγινε… επιτροπή αφέσεων. Υπήρξαν αντιφάσεις στις αποφάσεις της και αυτό έχει υποπέσει στην προσοχή μας. Δεν είναι ευθύνη δική μας αυτό. Η ΕΠΟ ζήτησε τακτικούς δικαστές και αυτό είναι σημαντικό αν γίνει. Να επιλέγονται με κλήρωση. Μπορούμε να υπερκεράσουμε τα όποια συνταγματικά ζητήματα τίθενται σε αυτό και να το κάνουμε.
Για την υπόθεση των στημένων αγώνων δεν υποβιβάστηκε μόνο η Ηλιούπολη, αλλά τρεις ομάδες. Είναι και ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Ο Μπέος και ο Ψωμιάδης καταδικάστηκαν για τα στημένα και η ΕΕΑ δεν τους έδωσε πιστοποιητικό, ακριβώς λόγω της εμπλοκής τους σε αυτό. Επίσης, επιβλήθηκαν βαθμολογικές ποινές σε άλλες δύο ομάδες, την Παναχαϊκή και τον Αετό Σκύδρας. Σίγουρα, ορισμένες αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δεν ήταν οι καλύτερες που θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί. Όμως, έγιναν βαθιές ανατροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ», είπε ο Μπιτσαξής και πρόσθεσε:
«Κάποιοι λένε ότι την πλήρωσαν μόνο οι μικροί. Δεν υπήρχαν όμως στοιχεία για τις μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν όμως ποινικές διώξεις σε εκκρεμότητα.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα