Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΑΕΛ:"Αλλοίωση αποτελέσματος!"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία στο ματς με τον Πιερικό που έληξε με 0-0, τονίζοντας πως η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα!Η ΑΕΛ φωνάχζει για μια φάση του 24ου λεπτού που η μπάλα φαίνεται να περνά τη γραμμή του τέρματος του Πιερικού από προσπάθεια του Σαιτιώτη...Πάντως η ΑΕΛ για όσους είδαν τον αγώνα, δεν πίεσε ιδιαίτερα τον Πιερικό, ο οποίος και πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία...

"Οταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν και απλώθηκε στον αέρα η δυσωδία των στημένων, δώσαμε μία υπόσχεση στον κόσμο μας: Δεν πρόκειται να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.

Τέτοια εποχή το 2010, είχαν ήδη ακυρωθεί καθαρά γκολ στους αγώνες με την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανιώνιο. Ενα λάθος σε κάθε αγώνα. Ηταν η εποχή που πιστεύαμε στον «ανθρώπινο παράγοντα», στο «μεμονομένο περιστατικό» και δεν αντιδράσαμε δυναμικά. Οι τότε «κουμανταδόροι» φρόντισαν να το εκμεταλλευθούν και να μας καταδικάσουν για τις πεποιθήσεις μας.

Τώρα, όμως, αλλάξαμε και είμαστε πλέον αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε με σθένος το δίκαιό μας. Χθες, οι διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πιερικό, μην κατακυρώνοντας καθαρό γκολ του Σαϊτιώτη στο 24ο λεπτό. Η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη κατά 20 εκατοστά τη γραμμή του τέρματος, όπως αποδεικνύεται και από την ψηφιακή επεξεργασία του βίντεο. Ενα σοβαρότατο λάθος, που έκρινε την αναμέτρηση και στέρησε δύο βαθμούς από την ομάδα μας.

Τέρμα, λοιπόν, με το «παραμύθι» που αναφέρει ότι «δεν πρέπει κανείς να στέκεται σε μία φάση» ή το άλλο σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΛ «οφείλει (αλήθεια, πόθεν προκύπτει κάτι τέτοιο) να επικρατεί των αντιπάλων της με 3-0 και 4-0», αλλιώς θα απογοητεύει!

Η αλλοίωση ενός αποτελέσματος μπορεί να κρίνει πολλά. Αν η χθεσινή ήταν η τελευταία, τότε ως ΑΕΛ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν πρόκειται κανείς να σταματήσει το δρόμο μας προς την κορυφή. Αν, όμως, δεν είναι και ακολουθήσουν νέα «ανθρώπινα λάθη», τότε αυτοί που θα τα πράξουν ας αναλάβουν τις ευθύνες τους."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα