Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Νέα σενάρια για συγχώνευση Ηρακλή-Αναγέννησης Επανομής...

Επιστρέφουν τα σενάρια που θέλουν τον Ηρακλή να αγοράζει το ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής και να αγωνίζεται στη Β Εθνική! Και πλέον το ότι έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις είναι δεδομένο, κάτι που αποδέχεται και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Μ.Μπαλασάς ο οποίος και δηλώνει θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο!
«Δεν το κρύβω ότι με τον Γιώργο Ξενίδη συναντηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες και συζητήσαμε. Φάνηκε να υπάρχουν σημάδια προσέγγισης, αλλά δεν έγινε νέα επαφή για να μιλάμε για μια προχωρημένη κίνηση. Είμαι διατεθειμένος να προχωρήσω σε μια τέτοια συμφωνία υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»..

Σε αυτή την κίνηση όμως υπάρχουν και πολλά προβλήματα και ερωτηματικά..Όπως καταρχάς πού θα βρεί τα χρήματα ο Ηρακλής..Οι φήμες λένε πως επιχειρηματίας από την Καστοριά ενδιαφέρεται να επενδύσει το γηραιό άλλα δεν επαληθεύονται από κάπου...Επίσης υπάρχει και η απόφασή από το 2009 η ΕΠΟ, κατά την οποία η ΕΠΟ έχει απαγορεύσει τη συγχώνευση ομάδων, αν από αυτή τη διαδικασία μπορεί να κερδίσει μία ομάδα κάποια κατηγορία.
Και αν ακόμα ξεπεραστούν όλα αυτά, θεωρείται σχεδόν αδύνατο να ισχύσουν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου που τρέχει και μάλλον θα εξελιχθούν από του χρόνου,αναλογα και με την κατηγορία που θα αγωνίζεται η Αναγέννηση Επανομής,,,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα