Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νόμιμη η συμμετοχή του Εθνικού Αστέρα στο πρωτάθλημα ή της ..Παναχαίκής?

"Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αύριο με τους νομικούς της συμβούλους θα εξετάσει εάν νομίμως συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League ο  Εθνικός Αστέρας λόγω των προσφυγών και των αποφάσεων των διαιτητικών δικαστηρίων και αναλόγως θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα εντός 48 ωρών".Αυτή είναι η ανακοίνωση της Παναχαϊκής, σύμφωνα με την οποία η ομάδα της Πατρας θα καταθέσει ένσταση για μή νόμιμη συμμετοχή του Εθνικού Αστέρα στο πρωτάθλημα!

Απάντηση στις καταγγελίες Κούγια σχετικά με τη νομιμότητα του παιχνιδιού στην Καισαριανή έδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης, αναρωτώμενος αν είναι νόμιμη η συμμετοχή της..Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα!
«Ο Εθνικός Αστέρας όλα αυτά τα χρόνια έχει παραδώσει μαθήματα ήθους και φιλοξενίας και στο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή δεν συνέβη το παραμικρό. Υποδεχθήκαμε την αποστολή της Πατρινής ομάδας με τον καλύτερο τρόπο.Αναφορικά τώρα με όλα αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας δεν γνωρίζουμε τίποτε και ίσως, όπως πάντα, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Τέλος όσο για το θέμα ένστασης που ισχυρίζεται η Παναχαϊκή, περί νομιμότητας του αγώνα, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε, αλλά εμείς αναρωτιόμαστε κατά πόσο είναι νόμιμη η συμμετοχή της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα, από την στιγμή που έχει καταπέσει η εγγυητική της επιστολή. Πάντως ο Εθνικός Αστέρας δεν δίνει ποτέ συνέχεια σε τέτοια θέματα γιατί έχει μάθει ότι οι αγώνες δίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα