Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Mad Boys Κύπρου:"Σκηνοθετημένη από τον Τζίγγερ η υπόθεση πρίγκηπα, και καθοδηγούμενος ο Τσάκας!"

Μια εναδιαφέρουσα οπτική της υπόθεσης Τσάκα και πρίγκηπα δώσανε οι Mad Boys Κύπρου, ο γνωστος σύνδεσμος φιλάθλων του Πανθηναϊκού...Οι πράσινοι οπαδοί υποστηρίζουν πως ο Τσάκας είναι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη, καθοδηγούμενος, πως δεν υπάρχουν πρίγκηπες, και πως η όλη ιστορία είναι κατασκευασμένη από τον Τζίγγερ ώστε να διατηρεί την ομάδα του τριφυλλιού υπό τον έλεγχό του χωρίς ιδιαίτερο κόστος!
Παρατίθεται ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης:
"Από την αρχή της υπόθεσης ‘Αλ Σαούντ’ γνωρίζαμε όλοι, που ασχολούμαστε ενεργά με τα του Συλλόγου, ότι ο αστείος μεσάζων (εξ Επισκοπής ορμώμενος) είναι ένας καθοδηγούμενος ‘μπροστινός’ της οικογένειας και ότι ‘πρίγκιπες’ και ‘πριγκίπισσες’ δεν υπάρχουν!
Η όλη ιστορία, σε κύκλους πια, είναι σκηνοθετημένη για να κερδηθεί χρόνος για το μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και να εκβιαστούν καταστάσεις στην ΠΑΕ, ώστε από τη μία να αποσιωπηθούν η πολυετής υπονόμευση της ομάδας εκ των έσω και τα σκοτεινά σημεία της ΓΗΠΕΛ και από την άλλη να περάσει παρασκηνιακά η ΠΑΕ σε ελεγχόμενους μεσάζοντες, Άραβες κατά προτίμηση, εμποδίζοντας οποιαδήποτε υγιή πρωτοβουλία άλλων μετόχων.
Όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου να συνωμοτήσουν, δε μπορούν πια να δικαιολογήσουν την επιμελώς κεκαλυμμένη και εκδικητική τακτική του.
Είναι ξεκάθαρο πια σε όλους, μετά το πρώτο αραβικό φιάσκο, ότι ο μεγαλομέτοχος, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω επιθυμίας και συμφέροντος, επιδιώκει να μικρύνει και άλλο το Σύλλογο και παράλληλα να απεγκλωβιστεί από το βραχνά του Βοτανικού, βρίσκοντας μέσα από τον επιχειρηματικό του κύκλο στη Τζέντα κάποιον ‘Άραβα Τζίγγερ’ να συν-επωμιστεί, έστω και προσωρινά το λειτουργικό κόστος της ΠΑΕ και ό, τι άλλο ’κατασκευαστικό’ προκύψει στο μέλλον. Απώτερος σκοπός, μέσω των Αράβων γνωστών, παλαιών και νέων, να έχει το γενικό έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος. Το τελευταίο άλλωστε πράττει από το 2008, μη έχοντας συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ! Ωραίος μεγαλομέτοχος, «με του τζάμπα» που λέει και ο ‘αντ’ αυτού."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα