Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αναγέννηση Επανομής:"Ντροπή στους Λαρισαίους, μας κλέψανε τη νίκη!"

Έξω φρενών ήταν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Επανομής μετά τη λήξη του αγώνα στη Λάρισα και την ήττα τους με 5-2, αφού υποστηρίζουν πως οι παίχτες της Λάρισας θα έπρεπε να ντρέπονται και τους έκλεψαν τη νίκη!Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Μιχάλης Μπαλασάς δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Στη φάση του 2-2 δεν έχει τηρηθεί το fair play από τον αντίπαλο. Ο Καρλάο είναι πεσμένος στο έδαφος, μετά από φάουλ του Αραμπατζή, που δεν δόθηκε. Ο Αραμπατζής συνεχίζει κανονικά τη φάση και ο Ζεκίνια κάνει νέο φάουλ στον Γεωργίου, που επίσης δε δίνεται, ενώ λίγο μετά μπαίνει γκολ.
Ο Αραμπατζής πρέπει να ντρέπεται που παίζει ποδόσφαιρο και να κρεμάσει τα παπούτσια του! Χαλάλι στη Λάρισα για τη νίκη της, αλλά η συμπεριφορά κάποιων παικτών της ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Μας «κλέψανε» τη νίκη!».

Ο Πηλαδάκης και η ΑΕΛ ως γνωστόν δεν αφήνουν τίποτα αναπάντητο, οπότε η ανακοίνωση-απάντηση στα όσα είπε ο Μπαλασάς ήταν αναμενόμενη...
«Θεωρούμε ατυχείς τις δηλώσεις του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής, που αφορούν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Κατανοούμε την πικρία του, αλλά πιστεύουμε ότι οι προσωπικές αναφορές δεν είχαν κανένα νόημα, καθώς το ήθος του Νίκου Αραμπατζή αλλά και των υπόλοιπων παικτών της ΑΕΛ ουδέποτε έχει αμφισβητηθεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα