Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Βλέπουν τους μνηστήρες για Σαλπιγγίδη και..μετανόησαν στον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ιστορία είχε γίνει εδώ και λίγο καιρό με τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ προς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη...Οι φίλαθλοι του δικεφάλου θεωρούσαν πως ο Σαλπιγγίδης δεν έδινε το 100% των δυνατοτήτων του, και δεν έχαναν ευκαιρία να του αποδώσουντο ρόλο του..εξιλαστήριου θύματος, σε κάθε κακό αποτέλεσμα του δικεφάλου...
Ματά όμως και την μεγάλη εμφάνιση στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν έναντι στην Τότεναμ, τα πράγματα φαίνεται πώς άρχισαν να αλλάζουν...Κατά την αλλαγή του στο νικηφόρο 3-1 επί του Ατρομήτου, ο Σαλπιγγίδης (αν και πάλι τα άκουσε πριν τη λήξη του αγώνα!), χειροκροτήθηκε από τους όρθιους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και φάνηκαν μετανοημένοι για τη στάση τους απέναντι στο Σαλπιγγίδη...
Φταίει εκτός από το ότι ο Σαλπιγγίδης αποδεδειγμένα προσπαθεί, έχουν εμφανιστεί και ένα σωρό μνηστήρες που έχουν αρχίσει να χτυπούν την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του?
Στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρέθηκαν οι σκάουτερ της Σαμπντόρια αλλά και της τουρκικής Καϊσέρισπορ! Χώρια η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει για ενδιαφέρον του έτερου δικέφαλου, της ΑΕΚ!
Έχουν συνειδητοποιήσει στον ΠΑΟΚ όπως φαίνεται πως η αντίδρασή τους θα τους οδηγήσει να χάσουν έναν παίχτη που απλά....είναι ΠΑΟΚ, και εμφανίστηκαν μετανοημένοι..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα