Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Απόλυση σε 13 ημέρες για τον Μπάντοβιτς από την ΑΕΛ!

13 ολόκληρες ημέρες πρόλαβε και έκλεισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Λάρισας, ένα γεγονός φυσικά που είναι υποψήφιο για μια θέση στο βιβλίο γκίνες!
Μαζί με τον Μπάντοβιτς αναχωρεί και ο Νταμπίζας!
Και ο Σέρβος προπονητής και ο Νταμπίζας, αποχωρούν οικιοθελώς από την ΑΕΛ, επειδή οι αντιδράσεις του κόσμου εναντίον τους ήταν ανεξέλεγκτες, καθώς οι Λαρισαίοι δεν"συγχωρούν" τα ερυθρόλευκα αισθήματα και των δύο..
Εκτός αυτού η εμφάνιση της ΑΕΛ στα δύο παιχνίδια που κοούτσαραν Μπάντοβιτς και Νταμπίζας με Πλατανιά και Καλλιθέα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική..
Η ανακοίνωση της Λάρισας:«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον συνεργάτη του, Νίκο Νταμπίζα και τον γυμναστή, Κώστα Παρούση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε κατόπιν αιτήματος των μελών του τεχνικού τιμ».
Επόμενος προπονητής της ομάδας της Λάρισας ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος και πιάνει άμεσα"δουλειά", ώστε να μπορέσουν οι βυσσινί να αναρριχηθούν ξανά σε κάποια από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας της Football League..
Οι Λαρισαίοι οπαδοί τα"έχουν" και με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος πάντως δεν φαίνεται να πτοείται ούτε από τον αγωνιστικό κατηφορο της ΑΕΛ ούτε από τις αντιδράσεις των φιλάθλων ειδικά για την επιλογή Μπάντοβιτς, και την Παρασκευή σύμφωνα με δημοσίευμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με Γιώργο Μαζωνάκη και Τάμτα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα