Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μώραλης:"Να μας πει ο Γόντικας ποια είναι τα φιλικά!"

Στο Novasport FM μίλησε ο Γιάννης Μώραλης, και τα έβαλε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα για τις δηλώσεις του πως "..ο Ολυμπιακός παίζει φιλικά παιχνίδια", ζητώντας του να πει ξεκάθαρα ποια είναι αυτά, αλλιώς είναι ανέντιμος!

Απόσπασμα των δηλώσεων Μώραλη:
«Άποψή μας είναι ότι όταν κάποιος κατέχει μία θέση όπως ο κύριος Γόντικας θα πρέπει να είναι προσεκτικός στα όσα λέει και να είναι τεκμηριωμένος. Θα περιμένουμε να μας πει ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες. Αν δεν γίνει αυτό οι δηλώσεις είναι ανέντιμες. Η εικόνα που επιχειρεί να περάσει ο ΠΑΟ εσκεμμένα είναι μια ανέντιμη στάση. Δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να απαντήσω ευθέως τον Ολυμπιακό. Συνολικά ως Σουπερ Λιγκ υπάρχει θέμα.
Αν δεν το κάνει ο κύριος Γόντικας, στην επόμενη συνεδρίαση να βγει και να μας πει τι εννοεί, ποιες ομάδες εννοεί για να μην ισοπεδώνουμε τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Όταν κάποιος πρόεδρος καταγγέλλει επίσημα ότι γίνονται φιλικά αν δεν μπορεί να ζητήσει μία συγγνώμη. Αν μη τι άλλο όταν είσαι πρόεδρος και κάνεις μία καταγγελία θα πρέπει να την υποστηρίξεις. Είναι μία τοποθέτηση η οποία πυροδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι μία άτυχη δήλωση, αλλά μία συνέχεια των δηλώσεων του προπονητή του. Δεν μπορεί ο κύριος Φερέιρα να αφήνει υπονοούμενα για την Κέρκυρα ότι αντιμετωπίζει διαφορετικά τα παιχνίδια.
Αν μη τι άλλο αυτό που θα περίμενε ο καθένας θα ήταν μία συγγνώμη. Είναι μία παντελώς ανέντιμη στάση και οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟ ήταν ατυχείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα