Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νέα πορεία στο Βόλο για Ολυμπιακό Βόλου και Μπέο

Πάνω από 1000 Βολιώτες εκαναν ειρηνική πορεία στο κέντιρο του Βόλου,ζητώντας την επιστροφή του Ολυμπιακού βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος και θεωρούν ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα για την υπόθεση των στημένων αγώνων...
Αυτοί που τα..άκουσαν επίσης μέσα συνθημάτων ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, Γερουλάνος και Πιλάβιος, ενώ δεν την γλίτωσαν και οι βουλευτές Μαγνησίας..
Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν πια την εκδίκαση της προσφυγής κατά της ΕΠΟ για παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου στο Διαιτητικό Δικαστήριο που έχει οριστεί για 7 Φλεβάρη. Η προσφυγή της βολιώτικης ΠΑΕ έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν εφήρμοσε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που είχε λάβει στις 10 Αυγούστου για αφαίρεση 10 βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου και παραμονή του στη Super League και αντ αυτού δέχθηκε τηναπόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό στη Δ Εθνική.
Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει την απόφαση από το CAS, όπου είχε προσφύγει κατά της UEFA για τον αποκλεισμό του από το Europa League, η οποία και αναμένεται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα