Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Super 3:"Μεθοδεύεται υποβιβασμός του Άρη!"

Η διαιτησία του Κομίνη στο παιχνιδι του Άρη στη Λεβαδειά, εξόργισε τους φίλους του Άρη και ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση με βασικό νόημα πως μεθοδεύεται ο υποβιβασμός του Άρη!
Παρατίθενται τα κύρια σημεία της ανακοίνωσης:
«Δεν πρόλαβε «να στεγνώσει το μελάνι» από τότε που αναφερόμασταν στη «φούσκα της κάθαρσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήρθε ακόμα μία τρανή απόδειξη περί τούτου, δυστυχώς και πάλι με θύμα την αγαπημένη μας ομάδα, την οποία εκτός όλων των άλλων, βρίσκουν και «μπόσικη» σε όλα αυτά.
Πέρα από το γεγονός του διπρόσωπου (στα όρια των... πυλών του ανεξήγητου!) ΑΡΗ στη Λιβαδειά, ο οποίος στο πρώτο μέρος μάς έκανε και πάλι «να τρίβουμε τα μάτια μας», αλλά στο δεύτερο παρουσίασε ξανά τα γνωστά σημάδια σήψης, η νέα απώλεια βαθμών (1-1) ήρθε ελέω διαιτησίας, αυτή τη φορά με «εκπρόσωπο» τον (έως τώρα άγνωστο, αλλά από εδώ και πέρα «γνωστό») Κομίνη.
Από όλα αυτά που βλέπουμε, ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί να βγει άλλο συμπέρασμα, πέρα ότι μιλάμε για ένα μεθοδευμένο σχέδιο να ρίξουν τον ΑΡΗ (!!!), όπως το 2004-05 και η μεθόδευση αυτή γίνεται από το κύκλωμα που υποτίθεται πως «καθάρισε», αλλά, τελικά… ισχυροποιήθηκε!!!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα