Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πέρασε το άρθρο 19 στη Βουλή, παρελθόν το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ!

Προς τέρψιν των...υγιών φιλάθλων το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και το περιβόητο άρθρο 19 εγκρίθηκαν σήμερα κατά πλειοψηφία από την ελληνική βουλή...Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ τελιειώνει, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού παραμένει ο ελεγκτικός μηχανισμός της πολιτείας στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες με αρμοδιότητες να ελέγχει τη νομιμότητα των ενεργειών των παραγόντων του ποδοσφαίρου και να επιβάλει τις ποινές που ορίζονται από το νόμο!
Έτσι λοιπόν σκηνικά όπως του καλοκαιριού δύσκολα θα ξαναδούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρι, καθώς πια Πιλάβιοι, Κουρίδηδες και κάθε άλλος παραγοντίσκος που προασπίζει τα ατομικά του συμφέροντα θα έχει να λογοδοτήσει και σε κάποιον..παραπάνω για τις πράξεις του..
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά πλειοψηφία το Άρθρο 19 του νέου αθλητικού νόμου, ενώ το ΚΚΕ ψήφισε "παρών".
Τώρα απομένει να δούμε πώς θα το πάρει ο...Πλατινί, ο οποίος απειλεί τις ελληνικές ομάδες με αποκλεισμό από τις ελληνικές διοργανώσεις...Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήδη εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του Γερουλάνου, ο οποίος και βάζει σε κίνδυνο τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα