Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερώνει τη ΦΙΦΑ η ΕΠΟ για το άρθρο 19 και ορατοί οι κίνδυνοι για τις ελληνικές ομάδες!

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο ΔΣ της ΕΠΟ, στο οποίο η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να ρίξει..λάδι στη φωτιά και να ενημερώσει την ΦΙΦΑ για το επίμχανο άρθρο 19, βάσει του οποίου τίθονται όρια στο αυτοδιοίκητο!
Άπαξ και γίνει η ενημέρωση αυτή, το λόγο έχει η FIFA, η οποία αναμένεται να ζητήσει την άρση του συγκεκριμένου άρθρου. Σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και φυσικά η Εθνική ομάδα της χώρας μας…!

Σε δηλώσεις του στο Novaspor FM ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης τόνισε πως η ΕΠΟ είναι μεταξύ..Σκύλας και Χάρυβδης και πως δεν θεωρεί πως ο νέος νόμος θα εφαρμοστεί!
"Η ΕΠΟ βρίσκεται σε ένα σημείο μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Αν εφαρμόσουμε το νόμο, θα αποκλειστούν οι ομάδες μας από την Ευρώπη, ενώ αν εφαρμόσουμε αυτά που θέλει η FIFA, θα κινδυνεύσουμε από το νόμο. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο κι εμείς θα πρέπει να προφυλάξουμε πλέον τις ομάδες μας. Κινδυνεύουμε από ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον να πάνε στη FIFA και να μας πετάξουν έξω, όπως το Ισραήλ για την Εθνική, η Ρούμπιν Καζάν για τον Ολυμπιακό και η Ουντινέζε για τον ΠΑΟΚ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα