Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Θρασύβουλος:"ΑΕΚ, πούλα το Μανωλά στη Ντνιεπρ, να πάρουμε και εμείς κανά φράγκο!"

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Μανωλάς, μπορεί να μην κατέληξε προ μηνός στην αγγλική Έβερτον, όμως σημερινά δημοσιεύματα τον φέρνουν μια ανάσα από την ουκρανική Ντνιέπρ! Το ποσό που αναμένεται να πάρει η ΑΕΚ είναι γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό ασφαλώς..μάννα εξ ουρανού για την 'Ενωση αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή!

Αυτός όμως που χαίρεται ακόμα περισσότερο δεν είναι άλλος από την πρώην ομάδα του Μανωλά, το Θρασύβουλο!Η ομάδα της Φυλής δικαιούται να καρπωθεί το 30% του ποσού της μεταγραφής του παίχτη σύμφωνα με όρο στο συμβόλαιό του.
Ο πρόεδρος της ομάδας λοιπόν Σωτήρης Μασούρης δέχτηκε με μεγάλη χαρά το νέο για την ενδεχόμενη πώληση του Μανωλά στη Ντνιεπρ και εύχεται την ολοκλήρωση της μεταγραφής του προτρέποντας την ΑΕΚ...
Σε δηλώσεις του στο Onsports, δήλωσε τα εξής:
"Έχω πληροφορηθεί κι εγώ ότι γίνονται συζητήσεις για τη μεταγραφή του. Αν το ζήτημα ολοκληρωθεί, τότε θα είναι απίστευτη η βοήθεια για το ταμείο. Δυστυχώς όπως τα καταφέραμε όλοι από τον ΟΠΑΠ θα εισπράξουμε περίπου 100.000 ευρώ σε δόσεις. Ένα επιπλέον έσοδο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και ενωμένοι να ολοκληρώσουμε μία σεζόν εξαιρετικά δύσκολη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα