Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σπανός:"Ευτυχως που υποβιβαστήκαμε πριν τρία χρόνια!"

Στον Σέντρα FM μίλησε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Περιστερίου φέτος και ομολόγησε πόσο ευεργετικός ήταν ο υποβιβασμός της ομάδας πριν από 3 χρόνια, καθότι έκανε αυτοκριτική, έμαθε πολλά και τέθηκαν οι βάσεις ώστε η ομάδα να επιστρέψει δριμύτερη!

Απόσπασμα των δηλώσεών του:
«Μετά από τον υποβιβασμό, μάθαμε. Κάνεις την αυτοκριτική σου, μαθαίνεις κάποια πράγματα και έφερε ευεργετικά πράγματα στην ομάδα. Κάναμε ένα πλάνο με τον κύριο Δώνη και από εκεί ξεκινάει η σταθερότητα. Όταν δίνεις σε ένα προπονητή εμπιστοσύνη, τότε η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Τ Δεν πιστεύω πως θα είναι φωτοβολίδα η πορεία του Ατρόμητου. Η πορεία του Ατρόμητου, είναι το αλατοπίπερο.
Ο Ατρόμητος έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στη χώρα. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα προπονητή που δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ακαδημίες.
 Ο Μήτρογλου είναι ένας παρεξηγημένος ποδοσφαιριστής. Σε εμάς, είναι άψογος, πολύ σωστός επαγγελματίας και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Και οι δυο πλευρές έχουν κερδίσει από αυτή την συνεργασία και θέλουμε να την συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα