Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Η ΕΠΟ θέλει να καταστρέψει την ΑΕΛ!"

Μετά τα χτεσινά παρατράγουδα στο ΑΕΛ FC Arena ,με τον Πηλαδάκη και τους οπαδούς της Λάρισας να βγαίνουν εκτός εαυτού, ο εκπρόσωπος τύπου της Λάρισας Γιώργος Μανταίος σε δηλώσεις του, είπε μεταξύ άλλων πως η ΕΠΟ θέλει να κατραστρέψει ολοκληρωτικά την ΑΕΛ!
Παρατίθεται απόσπασμα των δηλώσεών του στον Σέντρα FM:

«Ο Παπαπέτρου και ο επόπτης μας είπε συγγνώμη λάθος μας είπε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά τί να το κάνουμε; Κάποιος έβαλε τον κύριο Παπαπέτρου και τον βοηθό του να μας τρελάνουν και να δουν πότε θα κάνουν τον Πηλαδάκη σαν τα μούτρα τους.
 Όταν από την ΕΠΟ καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και κράτησαν την Καβάλα και τον Βόλο, μετά δεν ήθελαν να μείνουμε εμείς στην κατηγορία, φάνηκε η προδιάθεση.
Είναι δεδομένο ότι δεν θα μας αφήσουν ήσυχους. Επιδιώκουν από την ΕΠΟ την ολοκληρωτική μας καταστροφή. Δεν γίνεται να έχουν βάλει δυο φορές τον ίδιο διαιτητή σε παιχνίδι όπου δυο ομάδες έχουν παράπονο.
Η εχθρότητα του Πανσερραϊκού είναι τουλάχιστον ύποπτη. Ο κύριος Παπαπέτρου και ο βοηθός του θα πρέπει να διαγραφούν σήμερα κιόλας. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν. Δεν είναι θέμα βαθμολογίας, αλλά ματαιότητας. Τα παιδιά λένε πως και στα πλέι οφ να μπούμε δεν θα μας αφήσουν να παίξουμε.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα