Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Κούγιας "έφαγε"τον Βούζα, φέρνει Παπακώστα!

Μετά τους Σεροπιάν και Φυντάνη, ο Βασίλης Βούζας είναι ο τριτος προπονητής που απολύεται φέτος από την ΠΑΕ Παναχαϊκή...Ο Βούζας πλήρωσε την οργή του Αλέξη Κούγια για την πεντάρα στην Καλλιθέα, με τον δεύτερο να βρήκε ήδη τον αντικαταστάστη του!
Η προσπάθεια του Κούγια για ερχομό στην Πάτρα του Γιώργου Κούτση του Αγροτικού Αστέρα δεν απέδωσε και έτσι νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Παπακώστας!
Ο 44χρονος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους ύστερα από την αξέχαστη περιπέτεια που είχε πριν από 1 περίπου χρόνο με την υπόθεησ των στημένων αγώνων!

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Βούζα και τον βοηθό του Ασπρογέρακα Γεώργιο.
Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι ο Γιάννης Παπακώστας.
Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει ως βοηθό του τον ίδιο βοηθό που είχε στον Αστέρα Τρίπολης, στα Γιάννενα, στον Πανσερραϊκό , στην Καβάλα, στην Λάρισα και στον Πελατειακό , τον Γιάννη Γκιόκα. Ο Γιάννης Παπακώστας είναι έγγαμος, είναι κάτοχος του ανωτάτου διπλώματος της UEFA και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανσερραϊκό, την Καβάλα και τον Λεβαδειακό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα