Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Φατί στην "Equippe":Άτομα με master δουλεύουν σε φαστ-φουντ σττην Ελλάδα

Για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, για τη ζωή του στην Ελλάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μίλησε ο παίχτης του Άρη Ρίκι Φατί στην γαλλική εφημερίδα Εκίπ...Ο Φατί ανέφερε λεπτομέρεις γύρω από τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τόνισε πως οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο ώστε να το αφήσουν να πεθάνει...

«Είμαστε απλήρωτοι για μήνες και με την αποχή στον Άρη θέλαμε να κάνουμε κάτι, μία ηχηρή κίνηση που να εκφράσει την κούραση από την κατάσταση αυτή. Υπάρχουν παίκτες, κυρίως Έλληνες, που δεν μπορούν αν πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς τους».

Βλέπω Έλληνες ποδοσφαιριστές που εξοικονομούν χρήματα από βενζίνη ή από το φαγητό σε εστιατόρια. Μοιάζει περίεργο. Τώρα θα σου έλεγα ότι ξέρω δικηγόρους, γιατρούς που δουλεύουν εθελοντικά αλλά ο υπόλοιπος πληθυσμός είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση.Ξέρω επίσης κάποιον ο οποίος έχει μάστερ και δουλεύει σε εστιατόριο φαστ φουντ. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι στην Ελλάδα αγαπούν το ποδόσφαιρο πολύ για να το αφήσουν να πεθάνει...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα