Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΠΟ προς Καλλονή:"Η ανακαλείς ή τρως καμπάνα!"

Μπορεί στην Καλλονή να μην έχουν ξεχάσει τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εντός έδρας για το κύπελλο(οι Μυτιληνιοί έχουν τρελά παράπονα από τη διαιτησία), αλλά στην ΕΠΟ τους αναγκάζουν να...ξεχάσουν θέλουν δεν θέλουν αλλιώς θα φάνε καμπάνα!
Η Καλλονή είχε εξεδώσει ανακοίνωση-κόλαφο εναντίον διαιτησίας και ΕΠΟ μετά τη λήξη του αγώνα και η...άμεμπτη σε τέτοια θέματα που τη θίγουν Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναγκάζει την ομάδα της Λέσβου να ανακαλέσει εντός 20 ημερών, ειδάλλως θα εισπράξει και έξτρα τιμωρία που τόλμησε και μίλησε κιόλας!
Η απόφαση της ΕΠΟ:

"1. Mε την υπ΄αριθμ.162/26.04.2012 απόφασή της κηρύσσει την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ πειθαρχικά ελεγκτέα για το παράπτωμα της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου και της επιβάλλει την ποινή της επίπληξης, με την υποχρέωση να ανακαλέσει την εν λόγω ανακοίνωσή της εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας. Η ανάκληση θα γίνει με δημοσίευση κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε και η ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 20.12.2011)."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα