Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μουρίνιο:"Και ας αποκλείστηκα από τη Μπάγερν, θα παραμείνω στη Ρεάλ"

Σενάρια κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μαδρίτη, πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποχαιρετούσε την Ρεάλ σε περίπτωση που αυτή δεν κατάφερνε να πάρει το εισητήριο της πρόκρισης στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν...Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα έβαλε τέλος στα σενάρια αυτά...Ο Μουρίνιο επίσης χαρακτήρισε πιο τυχερή τη Μπάγερν, ενώ για τον τελικό ψήφισε Τσέλσι!

«Θα συνεχίσω στην Ρεάλ. Εάν παραμείνουμε ενωμένοι, η ομάδα θα γίνει μονάχα καλύτερη. Είναι δύσκολο κατόρθωμα μια ομάδα να φτάνει στον ημιτελικό του Champions League δύο φορές σε ισάριθμα χρόνια και ένας προπονητής για έκτη φορά σε οκτώ χρόνια. Όμως αξίζαμε να περάσουμε. Η Μπάγερν ήταν πιο τυχερή.
Οι παίκτες μου ήταν κουρασμένοι αλλά μας έλειπε η φρεσκάδα. Πιο πολύ στεναχωριέμαι για αυτούς παρά για μένα.Χάσαμε στα πέναλτι, δεν αισθανόμουν βέβαιος και η ήττα είναι για όσους έχουν καρύδια να την αντέξουν.
Κάποιος θα χάσει κι ένα πέναλτι... Δεν είναι εύκολο με τόση πίεση κι έχοντας παίξει πριν για δύο ώρες να ευστοχήσεις σε πέναλτι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ποιος είναι καλύτερος, ο Μέσι ή ο Ρονάλντο, αλλά θεωρώ πως ο Ρονάλντο φέτος ήταν καλύτερος του Μέσι. Σήμερα αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο, χθες ήταν ο Μέσι. Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να συγχαρούμε τον Νόιερ για τις αποκρούσεις του.
Δεν θα πω ψέματα. Δεν θέλω να κερδίσει η Μπάγερν στον τελικό, γιατί η καρδιά μου είναι μπλε. Θέλω να κερδίσει η Τσέλσι», ήταν οι δηλώσεις του Μουρίνιο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα