Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πανόπουλος:"Η ΕΠΟ κάνει ό,τι γουστάρει, και ο Ζαγοράκης δεν πρόσφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο!"

Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε ο ιδιοκτήτης της Σκόντα Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, λέγοντας πως η ΕΠΟ κάνει ότι γουστάρει,αναφορικά με τα θέματα αδειοδότησης, και δεν μπορεί να ξεκινήσει με τις παρούσες συνθήκες το νέο πρωτάθλημα!Επίσς τόνισε πως η προσφορά του Ζαγοράκη στο ποδόσφαιρο ήταν μηδαμινή, αντιθέτως με την αποστασιοποίηση Βαρδινογιάννηδων, Κόκκαλη και Νικολαϊδη!

"Εάν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι έγκλημα! Πρέπει να ξεκαθαριστούν πολλά οικονομικά και θεσμικά θέματα.

Οιι παράμετροι της έναρξης του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι γνωστές απ' την αρχή και σεβαστές απ' όλους. Όταν γνωστοποιούνται οι όροι συμμετοχής και αδειοδότησης, ισχύουν για όλες τις ομάδες. Δεν μπορεί να αλλάζει αυτό μεσούσης της περιόδου από οποιαδήποτε Super League. Να κάνει αυτή ό,τι γουστάρει. Η ΕΠΟ είναι η επιβλέπουσα αρχή.

Καμία ομάδα δεν πρέπει να παίζει αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Και εφόσον μας αξίζει ένα τέτοιο πρωτάθλημα, γιατί προσπαθούμε να το αναβαθμίσουμε και να έχουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αν αυτές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούν; Και να πω κάτι; Κακό θα τους κάνουμε, γιατί ποτέ δεν θα εξυγιανθούν.Είναι πλήγμα η αποστασιοποίηση από το ποδόσφαιρο, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη και Νικολαίδη, αντίθετα με το Ζαγοράκη ο οποίος τίποτα δεν πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως παράγοντας...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα