Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πεύκη:"Ραντεβού θανάτου Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών τα επεισόδια!"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πεύκη, αναφέροντας πως καμία σχεση δεν έχει σαν σωματείο με τα επεισόδια και πως αυτά προκλήθηκαν λόγω ραντεβού θανάτου που είχε κανονιστεί μεταξύ φιλάθλων των δύο μεγάλων ΠΑΕ της χώρας (δεν τις κατονομάζει, αλλά είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!)

Η ανακοίνωση της Πεύκης:
"Απειλές, αίμα, τρόμος και πολύ ξύλο είναι οι εικόνες που κυριάρχησαν στις εξέδρες του αγώνα της ομάδας μας τον Περαμαϊκό. Πήγαμε στο γήπεδο να δούμε την ομάδα μας, ένα σωματείο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδό μας και ευχαριστούμε το Θεό που φύγαμε ζωντανοί.
Οι γνωστοί-άγνωστοι των μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν. Άγνωστοί και άσχετοι προς το σωματείο μας κουκουλοφόροι εισήλθαν στου γήπεδο στο 87’ εξετέλεσαν και αποχώρησαν σκορπώντας τον τρόμο στην πόλη μας. Κατέστρεψαν αυτοκίνητα, έβαλαν φωτιές έκαψαν μέχρι και πεύκα, έσπασαν τα καθίσματα του σταδίου της πόλης μας και όλα αυτά παρουσία αστυνομικής δύναμης που παρακολουθούσε τα γεγονότα έντρομη.
Το σωματείο μας που έχει ιδρυθεί από το 1938 αποτελεί μια όαση του αθλητισμού και πολιτισμού για τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά της περιοχής και κάθε αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας μας αντιμετωπίζεται από τη διοίκησή μας και από τους φιλάθλους μας πάντα ως ποδοσφαιρική γιορτή."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα