Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δέδες"Ρίξανε τον Ηλυσιακό σαν ομαδούλα τοπικού!"

Πυρ και μανία με την αντιμετώπιση της ομάδας του από διαιτησία και εξωγενείς φορείς που οδήγησαν τον Ηλυσιακό στον υποβιβασμό, ήταν ο Σάκης Δέδες...

Ο προπονητής του Ηλυσιακού δήλωσε πως η ομαάδα του Ζωγράφου ρίχτηκε στη Δ Εθνική σαν ομαδούλα, τόνισε ότι ντρέπεται για αυτά που συμβαίνουν εδώ και ένα μήνα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τόνισε πως ασκήθηκε σωματική και ψυχολογική βία στο διαιτητή Πουλημά στο ημίχρονο προκειμένου να ευνοήσει τη Ζάκυνθο στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι...

«Έπεσε μία ομάδα κατηγορία επειδή κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να τη ρίξουν. Ήρθαμε να δώσουμε ένα δίκαιο αγώνα απέναντι σε μία καλή ομάδα που όλο το χρόνο έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ίσως ήταν το λάθος μας.

Στο ημίχρονο έγιναν τα αίσχη των αισχόντων. Αυτά που γίνονται κάθε ημέρα στη Γ’ Εθνική και κανείς δεν τιμωρείται, δεν λαμβάνει μέτρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να παίξει τον Ηλυσιακό σαν να είναι ομαδούλα Β’ τοπικού, να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στη Ζάκυνθο. Ευτυχώς το έχασε ο αντίπαλος.

Ο διαιτητής δεν έδινε κόρνερ και κανένα φάουλ υπέρ μας και το αποκορύφωμα ήρθε στο 93’, όταν το γκολ του Ηλυσιακού ήταν καθαρό και είχε το θράσος ο διαιτητής να το ακυρώσει σαν άουτ.

Με τη Ζάκυνθο δεν έχουμε τίποτα και μακάρι αν μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δεν μπορεί να χτυπάνε τον διαιτητή στο ημίχρονο με ομπρέλες, μπουνιές και κλωτσιές και να βγει ο διαιτητής να παίξει ένα δίκαιο 45λεπτο. Ντρέπομαι για αυτά που συμβαίνουν εδώ και ένα μήνα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία ευθύνη. Ο αγώνας μέσα στο γήπεδο ήταν καθαρός με συγκινήσεις.

Ο Ηλυσιακός έχει πολύ μεγάλη δυναμική, θα βρει ξανά το δρόμο του, αλλά είναι κρίμα να καταδικάζεται με αυτόν τον τρόπο.

Θέλω να είμαι δίκαιος. Επειδή οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι το δικό μας πέναλτι ήταν ανύπαρκτο, ο διαιτητής ήθελε με ένα έγκλημα να καλύψει ένα λάθος – έγκλημα που έκανε εις βάρος της ομάδας της Ζακύνθου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα