Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Δεν έχει προηγούμενο η ασυνέπεια της ΑΕΚ!"

"Η οικονομική ασυνέπεια της ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο. Είχαμε όλη την καλή διάθεση να είμαστε επιεικείς με την ΠΑΕ ωστόσο δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Οι οφειλές είναι τεράστιες, η ασυνέπεια στις πληρωμές ακόμα μεγαλύτερη και όπως οφείλουμε, βάσει νόμων, έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διάρρηξης του άρθρου 44.
Το εξώδικο στην ΠΑΕ έχει σταλεί, το υπουργείο έχει ενημερωθεί και αν μέχρι τα τέλη Ιουνίου η ΑΕΚ δεν καταβάλει τη δόση 1,235 εκ. ευρώ, θα επανέλθει στην ομάδα το χρέος των 134 εκ. ευρώ που είχε πριν από την εξασφάλιση της ευνοϊκής ρύθμισης.

Τόσο ο κ. Δημητρέλος όσο και ο κ. Νικολαΐδης έχουν ενημερωθεί γι αυτό. Έχουμε συζητήσει τόσες φορές, αλλά δεν υπάρχει συνέχεια λόγων και πράξεων. Θεωρήσαμε τα εισιτήρια για τους αγώνες των πλέι οφ για να τους βοηθήσουμε με το σκεπτικό να φέρουν λεφτά. Δεν έφεραν όμως τίποτα. Η κατάσταση αυτή διαιωνίζεται".

Τάδε έφη ο προϊστάμενος της ΦΑΕ Αθηνών, ο οποίος και εμφανίστηκε απελπισμένος με τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ένωσης να φαίνεται πια ορατότερο από ποτέ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα