Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οριστικά παρελθόν ο Κωστούλας από Παναιτωλικό...

Ο Φώτης Κωστούλας αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναιτωλικό...Όσοι είχαν έστω και μια ελπίδα πως ο ιεχυρός άνδρας των Αγρινιωτών θα παρέμεινε στον προεδρικό θώκο της ομάδας, την έχασαν με την ανακοίνωση που εκδόθηκε και βάζει και επισήμως τέλος στην πορεία του Κωστούλα στο Αγρίνιο...
Η απόρριψη της προσφυγής του Παναιτωλικού στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν το τελικό χτύπημα στον πρώην πια πρόεδρο του Παναιτωλικού που ψάχνει πλέον νέο ΔΣ και πρόεδρο...

Η ανακοίνωση:«Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του, όπως ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του.
Το μεσημέρι ο ίδιος, επικεφαλής του απερχόμενου Δ.Σ., συνάντησαν τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ο Φώτης Κωστούλας τούς ενημέρωσε για την οριστική του αποχώρηση από τη Διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να αρχίσουν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Δ.Σ.
Ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα έχοντας εξοφλήσει στο σύνολό τους όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος Μαΐου και είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.
Τέλος, τόνισε ότι και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και το προσωπικό της ΠΑΕ θα παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση σε όσους αναλάβουν πρωτοβουλίες σ' αυτό το μεταβατικό στάδιο για τον Παναιτωλικό».

Όταν ο Κωστούλας ρωτήθηκε αν θα ασχοληθεί ενεργά με άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, αυτός απάντησε χαρακτηριστικά..."Ποδόσφαιρο?Ούτε με σφαίρες..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα