Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κούγιας:"Θέλουμε τους "πελάτες" της Καλλιθέας στα πλέι-οφ, να διελευκανθεί η υπόθεση όμως δεν εμπιστεύομαι τον δικαστή Κατσή!"

Συνέντευξη στο Ράδιο Γάμα έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε ανέλυσε διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα...Σχτικά με την Καλλιθέα είπε πως δεν μπορούν να αρχίσουν τα πλάι οφ αν δεν διελευκανθεί η υπόθεση, πως θέλει την Καλλιθέα στα πλέι οφ γιατί είναι"πελάτες"(!), και πως δεν εμπιστεύεται τον αθλητικό δικαστή Κατσή γιατί είναι διορισμένος από τον Πέτρο Θεοδωρίδη του Πανσερραϊκού!

Από τα Ψαχνά αυτός πώς πέρασε με 1-3 αναρωτιούνται κάποιοι στην πιάτσα...?

Απόσπασμα των δηλώσεών του:

«Αν δεν υπάρξει πλήρης διαλεύκανση δεν μπορεί να γίνει κλήρωση. Μπορεί να έχουμε και δίκη. Ανεξάρτητα αν θα έχουμε δίκη, θα πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα της δίκης. Εάν μεν είναι απαλλαχτικό, όλα καλά και θα γίνει η κλήρωση. Αν όμως είναι καταδικαστικό θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση, δηλαδή την έφεση, η οποιοδήποτε άλλο δικαστήριο. Άρα αναβολή των αγώνων των play off, αφού η Καλλιθέα είναι η πρώτη από τις ομάδες που μπαίνουν στα play off με δεύτερη την Παναχαϊκή, τρίτο τον Πλατανιά και τέταρτη την Καλλονή.

Επειδή τον αθλητικό δικαστή τον Κατσή τον έχει βάλει σε αυτή τη θέση ο κύριος Θεοδωρίδης, ο αντιπρόεδρος, δεν του έχω εμπιστοσύνη. Αυτό το προηγούμενο που υπάρχει με τον κύριο Κατσή, να έχει υποστεί όλους αυτούς τους εξευτελισμούς που έχει υποστεί και να παραμένει στη θέση του δεν υπάρχει. Τέτοιο δικαστή δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Εμείς θέλουμε την Καλλιθέα στα play off. Εμείς την Καλλιθέα την θέλουμε. Παρακαλάμε να δικαιωθεί. Ποια είναι η Καλλιθέα; Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αν υποβιβαστεί. Πελάτες μας είναι η Καλλιθέα, πολλά χρόνια. Καλός μας πελάτης».

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν την ξέρεις την Καλλιθέα κύριε Κούγια???Ούτε τον Ολυμπιακό χερσονήσου ήξερες.....Άλλοι τα έκαναν εν αγνοία σου......Η ομάδα σου έχει ήδη καταδικαστεί με -5 για δωροδοκία ...δευτεροβάθμια γιατί πρωτοβάθμια είχε αποφασιστεί ο υποβιβασμός της....μην τα ξεχνάς αυτά και μην κορδώνεσαι..και στα play off τα μάτια των φιλάθλων θα είναι πάνω στην καθαρή σου ομάδα για να δούμε τι θα κάνει όταν τους διαιτητές τους βλέπει όλος ο κόσμος και όχι οι 500 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα.....

27 Μαΐου 2012 στις 4:50 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα