Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ:"Ανεπαρκής ο Γιάχος και αλλοίωση αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ"

Εξοργισμένοι ήταν στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία του Γιάχου και ιδίως με τη φάση του πε΄ναλτι στην ανατροπή του Φωτάκη που δεν δόθηκε από το Χιώτη ρέφερι Γιάχο...Σε ανακοίνωσή του ο δικέφαλος μιλάει για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και χαρακτηρίζει ανεπαρκείς τους Γιάχο και Γραβάνη...

"Kύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης.

Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών.

Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cédric Kanté πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους.

Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα