Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πιερικός:"Οργιώδης η διαιτησία με Θρασύβουλο..."

Ο Πιερικός ηττήθηκε με 2-1 από το Θρασύβουλο(αυτοκτόνησε μπορούμε να πούμε καλύτερα...)και στην Κατερίνη είναι έξαλλοι με τη διαιτησία..Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, μιλώντας για "απροκάλυπτα σφαγιαστικές διαιτησίες εις βάρος τουΠιερικού"!

Η ανακοίνωση:

«Επί 31 αγωνιστικές ο Πιερικός συμμετέχει στο "μαραθώνιο" του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE χωρίς ουδέποτε να διατυπώσει οποιοδήποτε παράπονο για τις διαιτητικές επιλογές και αποφάσεις.

Στους τελευταίους αγώνες, και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας, γίναμε μάρτυρες απροκάλυπτα σφαγιαστικών διαιτησιών, τις οποίες, αξιολογώντας καλόπιστα, δε θελήσαμε να σχολιάσουμε.

Η σημερινή όμως διαιτησία ήταν οργιώδης και ξεπέρασε τα όρια της αντοχής μας. Το πρώτο τέρμα του Θρασύβουλου προήλθε από καταφανώς εσφαλμένη υπόδειξη της κ. Τσάγγαρη, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του αγώνα, ενώ το ομολόγησε και ο ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου κ. Σύρος, στην Συνέντευξη τύπου.

Επίσης, στο 43', κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, ο διαιτητής κ. Αγγελάκης αρνήθηκε τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πιερικού σε χέρι ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η μεροληπτική διαιτησία κατά του Πιερικού ήταν καταφανής.

Ο Πιερικός, σε πείσμα όλων και κυρίως των τελευταίων διαιτησιών, είναι ακόμη σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη συμμετοχή του σε αυτά και τη δυνατότητα να ανεβεί στη Super League.

Καλούμε τους υπευθύνους της ΚΕΔ να αξιολογήσουν τις σημερινές διαιτητικές επιλογές και να φροντίσουν να στείλουν κάθε "κατεργάρη στον πάγκο του".

Η ανικανότητα ή η δολιότητα, πρέπει να έχουν όρια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα