Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πρόταση Εργοτέλη για Σούπερ Λίγκα με 19 ομάδες!

Τα όσα γίνονται και ακούγονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, σίγουρα δεν πρέπει να έχουν προηγούμενο...
Νέο "κρούσμα" η πρόταση του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη, να γίνει του χρόνου η Σούπερ Λίγκα με..19 ομάδες!Δηλαδή να μην υποβιβαστεί καμία από τους Εργοτέλη, Δόξα Δρ. και Παναιτωλικό και να ανέβουν τρεις από τη Φούτμπολ Λιγκ...
Ο Παπουτσάκης φέρεται να πρότεινε από την αγωνιστική σεζόν 2013-2014 μάλιστα οι ομαδες να μειωθούν τελικά σε 18, με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από το φετινό προτεινόμενο πρωτάθλημα των 19..
Οι κανονισμοί της ΕΠΟ πάντως λένε ότι αλλαγές στον αριθμό των ομάδων γίνονται, από τη στιγμή που αποφασιστούν, στο μεθεπόμενο πρωτάθλημα!
"Αλλά δεν βαριέσαι ρε αδερφέ..", θα σκέφτηκε ο Παπουτσάκης, "..η ΕΠΟ είναι κ...χανείο και αλλάζει τους νόμους της από μια μέρα στην άλλη και όσους νόμους έχει επιλεκτικά τους τηρεί, σε αυτό θα κολλήσει τώρα?"
Οι υγιείς ποδοσφαιρόφιλοι προφανώς θα περίμεναν περισσότερη σοβαρότητα από τον πρώην πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος και φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα πως ο Εργοτέλης έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά στη Β Εθνική...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα