Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο νέος "μάντης" Euro 2012, η Τσίτα ο ελέφαντας!

Ο Πωλ το χταπόδι είχε κλέψει τις καρδιές όλων των ποδοσφαιρόφιλων στο Μουντιάλ του 2010 με τις σωστές του προβλέψεις, και από εκεί και μετά ένα σωρό άλλα ζώα εμφανίζονται ως μέντιουμ με σκοπό να του κλέψουν τη δόξα!
Σε αυτά τα δύο χρόνια λοιπόν έχουμε δει λάμα, καναρίνια, δελφίνια και πρόβατα(!), να προμοτάρονται από τους ιδιοκτήτες τους ως άριστοι προγνώστες αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά κανείς μέχρι στιγμής με την επιτυχία του Πωλ του χταποδιού!
Στην Πολωνία πάντως ισχυρίζονται πως έχουν βρει ήδη τον άξιο διάδοχο του Πωλ, ο οποίος δεν είναι άλλος από έναν...ελέφαντα!Η Τσίτα λοιπόν όπως λέγεται το συμπαθές τετράποδο, είναι 33 χρονών, βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο και οι υπεύθυνοι την έχουν δοκιμάσει ήδη επιτυχώς στον τομέα της...μαντείας, μιας και πρόέβλεψε το νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ!
Η νέα προφητεία της Τσίτα αφορά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με την Πολωνία και δυστυχώς για εμάς ο ελέφαντας προέβλεψε...Πολωνία! Συγκεκριμένα η Τσίτα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τρία λεμόνια που… εμφανίστηκαν μπροστά της, αντιπροσωπεύοντας αντίστοιχα τη νίκη των συνδιοργανωτών, την ισοπαλία και τη νίκη της Ελλάδας, και διάλεξε Πολωνία!
Εμείς να ελπίζουμε απλά, οι προφητείες της συμπαθούς ελεφαντίνας να έχουν την τύχη και των υπόλοιπων τετραπόδων που βγήκαν στη δημοσιότητα μετά τον Πωλ το χταπόδι, και έριξαν τον κόσμο που τις πίστεψε...στον κουβά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα