Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μένει ο Κωστούλας μέχρι νεωτέρας!

Παραμένει τελικά ο Φ. Κωστούλας στον Παναιτωλικό! Ο πρόεδρος των Αγρινιωτών σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι παραμένει στον Παναιτωλικό μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση!

"Με πλήρη συναίσθηση του χρέους απέναντι στονΠαναιτωλικό, απέναντι σε χιλιάδες φιλάθλους που στήριξαν το έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, απέναντι στην κοινωνία, πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας της ΠΑΕ και της ομάδας.
Για το λόγο αυτό τις επόμενες μέρες, ανεξάρτητα από την πορεία των συζητήσεων με ενδιαφερόμενους αγοραστές της ΠΑΕ, θα πρέπει να συγκροτηθεί διοικητικό συμβούλιο που θα ηγηθεί του Παναιτωλικού για όσο χρόνο χρειαστεί. Σκοπός του θα είναι να προγραμματίσει και να υλοποιήσει τη δημιουργία μιας ομάδας προσαρμοσμένης στα νέα οικονομικά δεδομένα, στη σύγχρονη ελληνική και ποδοσφαιρική πραγματικότητα...
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων θέλει έναν Παναιτωλικό ανεξάρτητο, περήφανο και ισχυρό. Πιστεύω ότι θα συμμετάσχει και θα στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα