Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η πρόταση της ΑΕΚ για τις αδειοδοτήσεις (που αναμένεται και να "περάσει!")

Πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα σχετικά με τις ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν την απαιτούμενη αδειοδότηση, και την ποινή που θα τους επιβληθεί...
Όπως αναφέρει η "Sportday", η πρόταση αυτή της ΑΕΚ έχει συζητηθεί μεταξύ των 6 μη αδειοδοτημένων ομάδων (Πανιώνιος, Άρης, Κέρκυρα, ΠΑΣ, ΌΦΗ), και έγινε δεκτή από λολους πλην Κρητικών!

Τί περιλαμβάνει η εναλλακτική πρόταση της Ένωσης:
Την πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, και την ανανέωση δύο συμβολαίων που έληξαν και την διατήρηση του όρου για άπειρες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών.
Υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, που προβλέπει πραγματοποίηση τριών μεταγραφών παικτών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, απαγόρευση ανανεώσεων και μετατόπιση του ηλιακού όρου ελεύθερων μεταγραφών από τα 22 στα 24 έτη. Κοινή συνισταμένη και των δύο προτάσεων είναι η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τον Ιανουάριο, δίχως περιορισμό ηλικίας.

Η ενελλακτική πρόταση της ΑΕκ θα συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση του συναιτερισμού και οι πιθανότητες να"περάσει" είναι πολλές...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα