Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Βολές κατά ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και ΠΣΑΠ από Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας...

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ηττήθηκε από την Προοδευτική με 1-0 και αποχαιρετησε τη Γ Εθνική στο μπαράζ παραμονής στην κατηγορία που πέγινε στα Τρίκαλα...
Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τούσκας με επιστολή του βάλλει εναντίον ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και ΠΣΑΠ για τα λάθη τους που κόστισαν την κατηγορία στην ομάδα των Σερρών...
«Συγχαρητήρια στο ΜΕΓΑ, στο προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές και όσους ήταν κοντά στη ομάδα όλη τη χρονιά με ανιδιοτέλεια για τον καλό αγώνα που έδωσαν παρά τις πάαααααααααααρα πολλές αντιξοότητες. Επίσης θέλω να εκφράσω το θυμό και την αγανάκτησή μου προς:

1) ΕΠΟ. Προσπαθώντας να καλύψει τη δική της παρανομία (συμφωνία κάτω από το τραπέζι με Σκύδρα για παράνομη τακτοποίηση οφειλών) και κατάπτωση της ένστασής μας.

2) ΕΠΑΕ. Ανεπαρκέστατη η διοίκησή της για τον ορισμό του αγώνα σε λιγότερα από 4 24ωρα μετά τον πολύ σημαντικό αγώνα μας με τον Οδυσσέα (χωρίς να λάβει υπ' όψιν της ούτε καν τις καιρικές συνθήκες 32-33 βαθμοί κελσίου στον αγωνιστικό χώρο και στα 2 ματς) καλά που αντιπρόεδρός της είναι και ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού κος Θεοδωρίδης.

3) Στον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΣΑΠ που δημιουργήθηκε για να προστατεύει τα μέλη του. Είναι παρών όταν είναι να πάρει τις συνδρομές των μελών του (που τις ζητάει από τις ομάδες) και αν δεν έχουν πληρωθεί η ομάδα δεν παίρνει το πράσινο φως από ΕΠΟ για μεταγραφές. Και είναι ο μεγάλος ΑΠΩΝ όταν πρέπει να έρθει σε ρήξη με τις ανωτέρω αρχές όταν διακυβεύεται η υγεία των μελών του.

Γι' αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα κύριοι που κάνατε και κάθαρση το καλοκαίρι.
Με εκτίμηση

Γεώργιος Κ. Τούσκας»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα