Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ηρακλής:"Ο Κουρίδης προσπάθησε να σαμποτάρει την συμμετοχή μας στη Β Εθνική"

Εναντίον του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ Θεώδορου Κουρίδη στράφηκε (και) η ΠΑΕ Ηρακλής, επειδή προσπάθησε να τορπιλήσει το αίτημα του Ηρακλή για συμμετοχή στη Β Εθνική στο ΔΣ της ΕΠΟ. Σαν πολλές φωνές δεν μαζεύτηκαν εναντίον σου βρε Θόδωρε?
Η επίμαχη ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ενημερώνει πως πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΕΠΟ με θέμα τη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Football League.

Επί του θέματος αυτού, υπήρξε θετική εισήγηση από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο για τη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ στη Football League, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη. Ο μόνος που προσπάθησε να τορπιλίσει τη συνεδρίαση ήταν ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ κ. Κουρίδη,ς θέτοντας αντιρρήσεις για το δίκαιο αίτημα του ΗΡΑΚΛΗ. Για τον λόγο αυτό και προς εξεύρεση λύσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΠΟ - S. League - F. League & F. League 2 στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αναμένει τις εξελίξεις, οι οποίες παρατείνουν την αγωνία των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ, και απαιτεί οι δεσμεύσεις από όλες τις πλευρές, να μετουσιωθούν σε πράξεις".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα