Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μίχος τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή

Νέος τεχνικός διευθυντής ο Πέτρος Μίχος στην Παναχαϊκή!
Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού συμφώνησε με τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει χρέη δεύτερου προπονητή στην ομάδα αλλά και να έχει ενεργό ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας της Πάτρας...
Ο Μίχος θυμίζουμε πως είχε χρόνια να ασχοληθεί με την προπονητική αφού έκανε καριέρα ως κριτικός αγώνων ποδοσφαίρου σε κρατικό κανάλι και το πέρασμά του σαν προπονητής από τον Φωκικό την περυσινή σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχές αφού κράτησε λίγες μόνο αγωνιστικές...

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή  ανακοινώνει ότι δεύτερος προπονητής της πρώτης ομάδας αλλά και τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Πέτρος Μίχος.
Ο Πέτρος Μίχος είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Παπακώστα και παίρνει την θέση του παραιτηθέντος στενού συνεργάτη επί σειρά ετών του Γιάννη Παπακώστα, Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος παντρεύεται την κόρη του Περιφερειάρχη Καβάλας, η οποία εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας, και θα εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.
Ο Πέτρος Μίχος είναι πτυχιούχος της γυμναστικής ακαδημίας Αθηνών και έχει όλα τα διπλώματα προπονητικής  UEFA και θα είναι επικεφαλής της λειτουργίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ διοικήσεως και προπονητού αλλά και της λειτουργίας των ακαδημιών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα