Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κούγιας:"Ψέματα ενός πολύ...κοντού δημοσιογράφου πως ενοχλήθηκε ο πρωθυπουργός από εμένα!"

Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», έφερνε το Πρωθυπουργικό γραφείο να έχει ενοχληθεί από τη στάση του Αλέξη Κούγια μετά το ματς με τον Πλατανιά!
Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Παναχαϊκής και του ίδου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δήλωσε με ανακοίνωσή του πως το συμβάν είναι ψευδές και πως θα μηνύσει τον πολύ...κοντό δημοσιογράφο που έγραψε για το θέμα!
Απίστευτα πράγματα...

Παρατίθεται απόσπασμα από την ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας:
«Ο κ. Αλέξιος Κούγιας πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή  θα μηνύσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και όλα τα διαδικτυακά site, εφόσον δεν διαψεύσουν την ψευδή είδηση, που δημοσίευσαν ότι δήθεν το πρωθυπουργικό γραφείο ενοχλήθηκε γιατί δήθεν ο υφυπουργός αθλητισμού έκανε παρατηρήσεις στο Δ.Σ. της FootballLeague για την τιμωρία σε πρώτο βαθμό δικαιοδοσίας κατά πλειοψηφία του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή  για τα όσα συνέβησαν μετά την διαιτησία του Αμπάρκιολη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Η είδηση είναι ψευδής και κατασκευασμένη από έναν πολύ κοντό δημοσιογράφο ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα  Πρώτο Θέμα και αυτό διαπιστώθηκε από συζήτηση την οποία είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή  με τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα  και πολύ φίλο του προέδρου  της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Θέμου Αναστασιάδη.
Μετά την συνομιλία με τον Θέμο  Αναστασιάδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή  ήρθε σε επαφή αμέσως με το  πρωθυπουργικό γραφείο και έλαβε την διαβεβαίωση ότι ουδέποτε υπήρχε τέτοιο θέμα...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα