Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πήραν πιστοποιητικό όλοι από την ΕΕΑ, πλην ΟΦΗ, που όμως δεν ανησυχεί!

Τελευταία μέρα της προθεσμίας της ΕΕΑ σήμερα ώστε οι προβληματικές και με χρέη ομάδες να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και...ως εκ θαύματος σχεδόν όλες τα κατάφεραν!
Έτσι η ΕΕΑ μοίρασε πιστοποιτικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε όλους πλην ΟΦΗ! Και οι Κρητικοί πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα μιας και η υπόθεση περνά στην ΕΠΟ, η οποία και θα...καθυστερήσει όσο χρειάζεται ώστε να ετοιμαστεί και ο ΟΦΗ!

Όλες οι ομάδες πήραν την απαιτούμενη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα λοιπόν και το πιστοποιητικό συμμετοχής και ξεκινούν κανονικά το πρωτάθλημα!Ιδίως στο θέμα της εγγυητικής, η ΕΕΑ φάνηκε ιδιαίτερα ελαστική, μιας και Παναθηναϊκός, Άρης και Πανιώνιος πήραν νέα παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ώστε να διευθετήσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα.

Μαζί με όλα αυτά ήρθε και η περίφημη τροπολογία στη Βουλή ώστε να σωπάσουν Κούγιας, Καλλονή και σία που έχουν έννομο συμφέρον για την υπόθεση. Έτσι δίνεται παράταση ενός μήνα (έως το τέλος Σεπτεμβρίου) ώστε να ανταποκριθούν οι προβληματικές ΠΑΕ στις απαιτήσεις της ΕΕΑ και ενδεχομένως στη συνέχεια να ακολουθήσει νέα τροπολογία για ρύθμιση χρεων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα