Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κωστούλας:"Να παραιτηθεί ο υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης!"

Το ότι ο Φώτης Κωστούλας, τα..."έχει πάρει στο κρανίο", κατά τη λαϊκή έκφραση, με την κατάσταση που συνάντησε κατά την επιστροφή του από το εξωτερικό στην Ελλάδα, για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών για να βολευτούν Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, είναι γνωστό.
Στη σημερινή (30/08)συνέλευση της Football League, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τα έχωσε άσχημα σε αυτούς που δεν τηρούν την νομιμότητα και δεν διατηρούν ούτε την ηθική τους υπόσταση με τις αποφάσεις τους!

Έτσι ο Κωστούλας ζήτησε από τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να παραιτηθεί, καθώς αρνείται να πάρει το πολιτικό κόστος να τηρήσει τη νομιμότητα και προσπαθεί να επαναφέρει Ηρακλή, Καβάλα και Βόλο στις επαγγελματικές κατηγορίες με διαδικασίες που δεν τον τιμούν!
Παράλληλα ο ηγέτης των Αγρινιωτών τα έχωσε και στο Σοφοκλή Πιλάβνιο για τους χειρισμούς του!
Αν και δεν φαίνεται να ιδρώνει κανενός το αυτί...

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ !!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.

1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:32 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα