Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ιστορική αλλαγή για τον Εθνικό Αστέρα

Τέλος εποχής για τον Εθνικό Αστέρα, μιας και φαίνεται πως ήρθε οριστικά το τέλος του Νίκου Παπαδόπουλου στην προεδρία της ομάδας, και η καισαριανιώτικη ΠΑΕ περνάει σε άλλα χέρια!
Νίκος Παπαδόπουλος και Βασίλης Αδαμάκης λοιπόν αποχωρούν οριστικά από την Καισαριανή και παραδίδουν τις τύχες της ομάδας σε team επιχεριρηματιών με επικεφαλή τον Γιώργο Γκάμαρη!

Ο επιχειρηματίας από την Καισαριανή, ήρθε σε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «ερυθρόλευκων». Οι συζητήσεις γίνονταν μέρες με μυστικότητα, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης ήδη έχει μιλήσει και  με τον Δήμαρχο Καισαριανής, Αντώνη Καμπάκα για να τον ενημερώσει και να του ζητήσει στήριξη!

Παπαδόπουλος και Αδαμάκης με κοινή τους δήλωση ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν, ωστόσο,τόνισαν πως δεν θα εγκαταλείψουν ποτε εντελώς τον Αστέρα...
«Για το καλό του Εθνικού Αστέρα αποφασίσαμε από κοινού να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο, από την στιγμή άλλωστε που έμπρακτα παρουσιάσθηκε ενδιαφέρον, ώστε τα ηνία της ομάδας να αναλάβει όμιλος επιχειρηματιών που έχει όνειρα και βλέψεις. Εμείς θα παρακολουθούμε με την ίδια αγωνία την εξέλιξη των πραγμάτων και την πορεία του Εθνικού Αστέρα και αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα τότε θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους», ανέφεραν χαρακτηρικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα