Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δεν έβγαλε απόφαση η ΓΣ της Football League για αναδιάρθρωση.Κοινή συνάντση όλων των φορέων ως τις 4/9.

Ούτε σήμερα έμαθαν Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα αν θα αγωνίζονται στη Football League της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Η πρόταση που πέρασε κατά πλειοψηφία από τη ΓΣ ήταν να γίνει άμεση συνάντηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου για το θέμα της αναδιάρθρωσης και της άμεσης τοποθέτησης Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Β' Εθνική, με το ραντεβού Ένωσης Β΄-Γ', ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας να πραγματοποιείται  μέχρι την Τρίτη (4/9), μιας που την Παρασκευή 7/9 είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Οι ομάδες που ψήφισαν εναντίον ήταν οι Εργοτέλης, Νίκη βόλου, Παναιτωλικός και Απόλλωνας, αλλά δεν φαίνονται αρκετοί να ανακόψουν το ευνοϊκό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα με τις ευλογίες της ΕΠΟ και του υπουργού Αθλητισμού.

Η αναοίνωση της Football League:«Το Δ.Σ. της Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως:
Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται, πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση.
Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έως την Τρίτη 4/9/2012, προκειμένου να αντιμετωπισθούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα