Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Παναχαϊκή:Εξώδικα κατά Σούπερ Λίγκ, Football League, ΕΕΑ, και...Τσιάρτα!

Εναντίον όλων βάλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία δηλώνει πως θα στείλει εξώδικα προς την Super League την Football League και την ΕΕΑ, για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους, όπως και ότι θα κάνει καταγγελία εναντίον του Βασίλη Τσάρτα, ο οποίος παρενοχλεί διαρκώς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θανάση Ντίνα για να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Απόσπασμα των ανακοινώσεων της Παναχαίκής:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται εντονότατα γιατί χωρίς την άδεια της ΠΑΕ ο μάνατζερ της ΑΕΚ Βασίλης Τσάρτας ενοχλεί συνεχώς τον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Ντίνα για να πιέσει την διοίκηση της Παναχαϊκής να του δώσει μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Θωμά Μαύρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντρέα Δημητρέλλο θα κάνει καταγγελία στην Εθνική Δικαιοσύνη αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για αυτές τις ενέργειες του Βασίλη Τσάρτα.

Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και πρώην πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αποστείλει εξώδικες προσκλήσεις δηλώσεις προς την FootballLeague, προς την SuperLeagueκαι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόσο για τα θέματα της αυξήσεως των ομάδων της FootballLeagu eόσο και για το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού και της παρανόμου αδειοδοτήσεως των ΠΑΕ της SuperLeagueπου δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και έχουν δεκάδες προσφυγές τόσο στην Ελλάδα όσο στην UEFA και την FIFA.
Όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις της SuperLeague και της ΕΠΟ για το πολύ σοβαρό θέμα είναι εντελώς παράνομες και αντισυνταγματικές και για την Παναχαϊκή είναι αδιανόητο να μην έχει παρέμβει μέχρι τώρα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και να μην έχει λυθεί αυτό το θέμα δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της SuperLeague."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα