Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτη ανακοίνωση Παναχαϊκής κατά Σολάκη, και τέρμα και οι Παπακώστας-Μίχος!

Ανακοίνωση με ιδιαίτερο επιθετικό και αιχμηρό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή εναντίον του-πρώην πια-παίχτη της Ηλία Σολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως μιας από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της!
Στην ομάδα της Πάτρας αναμένεται και νέα εκκαθάριση καθώς Βρονταράς και Μπρέσκα βρίσκονται επίσης προ των πυλών της εξόδου από την Πάτρα!
Η ανακοίνωση για Σολάκη:  «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Σολάκη.
Ο Ηλίας Σολάκης αποδείχτηκε μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές και επιβεβαίωση την άποψη του πρώην μεγαλομετόχου ότι τα μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικά ονόματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Ο Ηλίας Σολάκης κόστισε χωρίς να προσφέρει τίποτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή σε δύσκολους καιρούς 22.000 ευρώ και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες στην αδυναμία του να προσφέρει.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει προ 45 ημερών την αποχώρηση του, λόγω επεισοδίου πριν τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό που είχε δημιουργήσει βρίζοντας τους κ. Παπακώστα και κ. Μίχο γιατί τον ενοχλούσαν οι προπονήσεις στο γήπεδο της Λακκόπετρας και ότι το κρεβάτι που του αγόρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ήταν καλής ποιότητας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιμείνει στη λύση συμβολαίου με τον Σπύρο Βρονταρά, ο οποίος τίθεται με απόφαση διοικήσεως εκτός ομάδας.
Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί η τύχη του Mario Breska από το Δ.Σ., ο οποίος ζήτησε να μην αποχωρήσει και να ολοκληρώσει το 3ετές συμβόλαιό του».

H απάντηση του Σολάκη λιτή και μεσω facobook"Επιτέλους το μαρτύριο έλαβε τέλος..."Και ο νοών νοείτο!

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας αποτελεί και ο Γιάννης Παπακώστας αλλά και ο Πέτρος Μίχος!Η ανακοίκωση λιτή:  «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Πέτρο Μίχο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα