Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τα "έψαλαν" στο Δημητρέλλο οι παίχτες της ΑΕΚ!

Παρά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην ΑΕΚ...Και χθες (31/10), αντιπροσωπεία των παιχτών της Ένωσης επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλλο, και τον...έκραξε για τα οφειλόμενα αλλά και για τη διοικητική αστάθεια στην ομάδα!
Η επίσκεψη των παιχτών έγινε χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού, και αυτό που είπαν στον Δημητρέλλο ήταν να δώσει κάποια χρήματα στους μικρούς έστω παίχτες που δυσκολεύονται ακόμα και να επιβιώσουν!
«Να δώσεις τα λεφτά του ξενοδοχείου στους μικρούς. Να μοιράσεις αυτά τα 2-2,5 χιλιάρικα σε παίκτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, σε παιδιά της ομάδας που βρίσκονται σε οριακό σημείο, συμπαίκτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε έξοδα μετακίνησης», ήταν τα λόγια των παιχτών της Ένωσης, οι οποίοι και ανακοίνωσαν στο Δημητρέλλο την απόφαση τους να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα οι παίχτες ζήτησαν εξηγήσεις και για το ιδιοκτησιακό με το Δημητρέλλο να κερδίζει χρόνο λέγοντας πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 15 Νοεμβρίου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα