Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ θέλει Χολέμπας!

Είναι αναμφισβήτητο πως ο Χοσέ Χολέμπας έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και η κλήση του και στην Εθνική Ελλάδας επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό...Όμως μιας που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει στο μεγάλο λιμάνι! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» για την περίπτωση του διεθνούς αριστερού μπακ φαίνεται πως ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ!
Όπως αναφέρεται, έχει ήδη γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από την πλευρά των Πειραιωτών που φέρονται διατεθειμένοι να τους προσφέρουν 400.000 ευρώ ετησίως. Όμως ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ δείχνοντας διατεθειμένος να «πέσει» κατά 100.000 ευρώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.
Μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ο δικέφαλος του Βορρά είναι πρόθυμος να δώσουν περί τις 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο στον παίκτη ώστε να τον πείσουν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.
Φαίνεται λοιπόν πως βρέθηκε η ομάδα που μπορεί να κοντάρει στα ίσα τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παζάρι...Εν αναμονεί μέχρι το καλοκαίρι για να επιβεβαιωθεί του λόγου το αληθές...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα