Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το τέλος του πρωταθλητή Ευρώπης Ντι Ματέο από την Τσέλσι...

Ακόμα και ένας προπονητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ευρώπης είναι αναλώσιμος...Έτσι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο αποχωρεί από την Τσέλσι λόγω και της νέας ήττας στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουβέντους...
Η ανακοίνωση της διοίκησης της Τσέλσι για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών:«Η Τσέλσι ανακοινώνει ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Οι πρόσφατες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν τα επιθυμητά και ο ιδιοκτήτης αλλά και η διοίκηση αισθάνθηκαν ότι μία αλλαγή είναι αναγκαία, ώστε να διατηρηθεί ο σύλλογος στη σωστή κατεύθυνση τώρα που μπαίνουμε σε μια καθοριστική περίοδο της σεζόν. Ο σύλλογος αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την διατήρηση των πρωτείων στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στις άλλες τρεις διοργανώσεις.
Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Ο ιδιοκτήτης και η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Ρομπέρτο για όσα έχει κάνει για τον σύλλογο από όταν και ανέλαβε, τον Μάρτιο. Ο Ρομπέρτο μας βοήθησε σε μια ιστορική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και στο έβδομο Κύπελλο Αγγλίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τεράστια συμβολή του στην ιστορία του συλλόγου και θα είναι πάντα καλοδεχούμενος και ευπρόσδεκτος στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο σύλλογος θα ανακοινώσει άμεσα το νέο προπονητή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα