Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟ:"Πέναλτι φάρσα, αποβολή ανέκδοτο" και μήνυση σε Αρετόπουλο!

Μεγάλα παράπονα έχουν στον Παναθηναίκό για τις αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου που προκάλεσαν την ήττα του τριφυλλιού από τον Πλατανιά με 2-1...
Σε ανακοίνωσή τους λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα οι πράσινοι εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά Αρετόπουλου, χαρακτηρίζοντας το πέναλτι υπέρ του Πλατανιά ως «φάρσα» και την αποβολή του Ζέκα στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ως «ανέκδοτο»!
Η ανακοίνωση του ΠΑΟ: «Στα Χανιά σήμερα διαδραματίστηκε, δυστυχώς, μια παρωδία του φετινού πρωταθλήματος, που προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση και εκθέτει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο διεθνώς. Η επισήμανση μεμονωμένων φάσεων, όπως ένα ανύπαρκτο offside, ένα πέναλτι-φάρσα ή μια αποβολή-ανέκδοτο, θα υποτιμήσει την έκταση μιας αλλοίωσης που αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντά του, καθώς εδώ πια απειλείται όχι μόνο η ύπαρξη της ομάδας μας αλλά και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό της».

Τα σφυρίγματα Αρετόπουλου προκάλεσαν όμως και άλλα ευτράπελα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ένας εκ των οπαδών του «τριφυλλιού» που βρισκόταν στην εξέδρα προέβη σε μια πρωτοφανή πράξη, θέλοντας να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τις λανθασμένες αποφάσεις του εν λόγω ρέφερι. Κατευθύνθηκε, λοιπόν, μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αλέξανδρου Αρετόπουλου για προσβολή φιλάθλου ιδιότητας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα